2012. november 30., péntek

...

Sziasztok!


Gondoltam, létrehozok egy blogot a most készülő regényemnek(aminek jelenleg még címe sincs).

Körülbelül egy éve tervezgetem, de csak most érzem úgy, hogy minden összeállt. Amikor még a sztori sem volt meg, csupán a karakterek, elkezdtem megírni, de nagyon nyögvenyelősre sikeredett. Viszont arra jó volt, hogy gyakoroljak, és jobban megismerjem a szereplőimet, illetve magát a világot, amelyben játszódik.
Most újraírom az egészet, és bízom benne, hogy sikerülni fog, mivel úgy érzem, eléggé nagy fába vágtam a fejszémet. Rengeteg csavar, és legalább 8-10 szál lesz benne(ha nem több), plusz egy csomó olyan dolog, amikhez elkél némi kutatómunka. Őszintén szólva, ezelőtt nem gondoltam volna, hogy én önszántamból kémia-tankönyveket fogok bújni :D
De ezért is csodás dolog az írás, mert az embernek rengeteg olyan dolognak kell utánanéznie, amikkel lehet, hogy soha életében nem találkozna. Ezáltal pedig - nyilván - bővül a látóköre.


Most egy nagyon nehéz feladat előtt állok: az egy év során felhalmozott jegyzeteimet össze kell gyűjtenem (már ez önmagában is nagy "harci" feladat, mivel összevissza vannak, füzetekben, a telefonomon, kis fecniken...); és miután ezzel megvagyok, begépelni, és rendszerezni... De utána végre nekikezdhetek :)A Prológust már megírtam, amit szerintem föl is teszek ide, plusz egy kis jelenetet az első fejezetből. Kíváncsi lennék a véleményetekre.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése